WebdesignerTilburg.nl


  Wij staan voor:
    • Frisse ontwerpen
     • Heldere adviezen
       • Moderne technieken
         • Sterke concepten
           • Tevreden klanten

Home • Diensten • PortfolioOrganisatieContact

Diensten

WebdesignerTilburg.nl biedt u een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp. Hieronder kunt u een overzicht zien van onze diensten:


Webdesign

Goede, heldere vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Daarnaast moet de structuur en navigatie gebruiksvriendelijk zijn. Een goed vormgegeven website straalt kwaliteit en professionaliteit uit. Onze jarenlange ervaring in webdesign stelt ons in staat om een ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf en uw doelstellingen. Wij maken geen standaard websites, maar stemmen elk ontwerp af op uw specifieke wensen. Zo zorgen wij ervoor dat uw website zich onderscheidt van die van uw concurrenten.

Helaas nemen veel bedrijven hun eigen website niet serieus en wordt hier het eerste op bezuinigd. Dit is een gemiste kans. Als de eerste indruk van uw website niet goed is, kunt u de potentiële klant al kwijt zijn bij het eerste bezoek. Een professionele en goed vormgegeven website is dus een goede investering voor uw bedrijf. Wij kunnen voor uw bedrijf een website realiseren die aan uw wensen voldoet. Wij maken kleine, heldere websites voor het MKB, maar ook uitgebreide, complexere websites voor grotere ondernemingen en organisaties. Elke website stemmen wij af op de specifieke klant en zijn budget.


Content Management

U wilt niet voor elke wijziging op uw website afhankelijk zijn van uw webdesignbureau? Geen probleem. Hiervoor hebben wij een speciaal ontwikkeld en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Een CMS stelt u in staat om de inhoud van uw website zelf aan te passen. U kunt dus zelf op een eenvoudige manier pagina’s aanmaken, teksten wijzigen en afbeeldingen plaatsen of verwijderen. Een CMS biedt u vele mogelijkheden.

Wij bieden onze klanten binnen diverse standaard CMS-pakketten aan. De verschillende pakketten zijn geschikt voor zowel eenmanszaken als grote ondernemingen. Een overzichtelijke handleiding kan u helpen om alle aspecten van het CMS te leren kennen, zodat u uw website eenvoudig kunt beheren en aanpassen.

Naast de standaard pakketten leveren wij ook maatwerk. Wij kunnen namelijk ook custom-made CMS-systemen verzorgen, die volledig op uw website zijn afgestemd. Als u specifieke wensen heeft dan kunnen wij deze voor u tot uitvoering brengen en integreren in het op-maat-gemaakte CMS.

Heeft u al een website, maar nog geen CMS? Ook bestaande statische websites kunnen wij voorzien van een CMS, zodat u voortaan zelf uw website kunt beheren. Het is voor ons dus geen probleem om uw website om te zetten tot een dynamische website. Dit kan u al op korte termijn een grote besparing opleveren, omdat u niet meer afhankelijk bent van andere webdesignbureaus, die vaak hoge uurtarieven hanteren voor elke wijziging.

Wilt u meer weten over onze CMS-pakketten of de mogelijkheden voor een custom-made CMS neem dan contact met ons op.


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Standaard worden al onze websites zoekmachine-vriendelijk opgebouwd. Zo zorgen wij ervoor dat onze websites zijn voorzien van een schone, gevalideerde en semantisch geproduceerde html-code. Ook maken wij gebruik van gevalideerde CSS, geheel volgens de standaarden van het World Wide Web Consortium. Zo scheiden wij de vormgeving van de inhoud, zodat de site sneller geladen wordt en makkelijker gelezen wordt door zoekmachines. De codering wordt op deze manier veel eenvoudiger en efficiënter geformuleerd. De semantische opbouw van de html-code bevordert bovendien de leesbaarheid van de site door zoekmachines. Verder zorgen wij voor de juiste opbouw van title- & metatags en zoekmachine-vriendelijke url’s.

Als u de mogelijkheden voor zoekmachine-optimalisatie nog verder wilt uitbreiden, kunnen wij een uitgebreide SEO-module toevoegen aan uw CMS, zodat u de zoekmachine-optimalisatie zelf kunt reguleren en aanpassen. De SEO-module biedt u de diverse extra mogelijkheden.


Grafisch Ontwerp

Wilt u een logo, brochure, folder of flyer laten ontwerpen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen grafische vormgeving en kunnen het volledige ontwerptraject voor u verzorgen, van ontwerp tot drukwerk.gebouw

Contact

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.